Thursday, November 26, 2015


Odata ca niciodată s a scris o poveste neștiute de către protagoniști care urmau sa joace rolurile ce erau deja "predestinate". Astfel ca pe "scena vietii" totul se desfășura conform celor scrise, undeva întipărite în inimile protagoniștilor.  Miza avea sa fie mare. Din nou, nu avea sa știe nici unul ,cu atât mai puțin cu cat nici măcar nu urmăreau vre o miza.♡ (sau cine știe). .😊
 Din vorba în vorba, filele din "Cartea Vietii" aveau sa ajungă la ultimele capitole. Cineva Mare, a subliniat un paragraf din aceasta carte, o conversație,  mai puțin "face to face" însă sinceritate maxima din partea protagoniștilor. ..:
☆☆☆ " ~ știi,  nu ma deranjează Minciuna, atâta timp cât minți frumos!☆☆☆
☆☆☆ ~avea sa zâmbească! ☺ în modul sau natural,căci nu știa altfel.ar fi făcut orice, chiar a acceptat sa minta, însă se gândea. .oare cum sa o facă? !
  S a hotărât sa îmbrace Smoking ul.  Încă nu îl avea însă avea sa facă rost!
A îmbrăcat Smoking ul și a început sa fie același care era.. și nu înțelegea nici cum din ce cauza   -avea sa se despartă-  de el cea care cândva ii spusese ceva foarte simplu: " CU CONDIȚIA SA MINȚI FRUMOS"
A Început sa caute de ce și cum. La un moment dat s a "imbolnavit". Nu greșise cu nimic.. pur și simplu nu a rostit nici o minciuna!"
  La final a înțeles ca greșeală nu avea sa fie a ...cuiva. De ce? Simplu, viata lor abia după aceasta "tragedie" avea sa înceapă cu adevărat.  Pana atunci au fost doar protagoniști unei povesti scrise ..de cineva, cândva,  Undeva☆☆☆

Seara lina și voua~

No comments:

Post a Comment